Umbrella Holiday v novém!

Společnost Umbrella Holiday pro vás připravila několik novinek! Tou první jsou nové webové stránky i nové účty na sociálních sítích. Náš web je nyní atraktivnější a přehlednější, jeho součástí je i blog s články o těch nejzajímavějších cestovatelských destinacích. Druhou novinkou je pak rozšíření služeb. K našim tradičním aktivitám – pronájmu nadstandardních autobusů pro soukromé nebo firemní účely a incomingu – jsme přidali zážitkové cestování na klíč!

Tým Umbrella Holiday   |   13. 9. 2018

Vzhledem k rostoucímu objemu služeb jsme se před pár měsíci rozhodli z Umbrella Holiday vyčlenit sesterskou společnost Umbrella Yacht, která si pod svá křídla vzala pronájem katamaránů, motorových jachet a plachetnic i kabinový charter. My v Umbrella Holiday se tak můžeme plně soustředit na pronájmy nadstandardních autobusů a zajišťování kompletních incomingových služeb pro naše zahraniční zákazníky. Abychom vám ale mohli nabídnout ještě víc, rozšířili jsme naše služby o cestování organizované na klíč klientům!

Umbrella Setra

Umbrella má flotilu nadstandardních autobusů značky Setra

 

Co to vlastně je, zážitkové cestování na klíč? Představte si, že plánujete dovolenou, ale nabídky cestovních kanceláří vás neoslovují. Máte představu, co byste chtěli zažít, ale nemáte čas na to si svou cestu sestavit a zorganizovat sami. V Umbrella Holiday vám průběh vašeho volna připravíme na míru! Naši zaměstnanci vyhledávají nejzajímavější místa na světě a připravují nabídky pro klienty přesně podle jejich představ. Naším společným cílem je naplánovat vám takovou dovolenou, která vám nabídne přesně ty zážitky a zkušenosti, o kterých sníte.

Umbrella dovolená

Vysněná dovolená? Nechte si ji zorganizovat na klíč!

 

Našim klientům tak nejen šetříme čas, ale také je dokážeme nasměrovat do míst (nebo k zážitkům), o nichž mnohdy ani netušili, že existují. Pokud chcete vědět víc o způsobu, jakým pracujeme, přečtěte si naše FAQ nebo nám napište! Můžete nás také sledovat na našich zbrusu nových facebookových a instagramových účtech.

 

Máte zájem o naše služby? Napište nám!

Přečíst více článků