Cestovní pojištění od Allianz pohodlně u nás!

Plánujete dovolenou v zahraničí? Nezapomeňte na cestovní pojištění! Ať už míříte do jakékoli části světa, u nás vyřídíte cestovní pojištění rychle a za výhodnou cenu.

Tým Umbrella Holiday   |   9. 7. 2018

Umbrella Holiday spolupracuje s pojišťovnou Allianz, největší a nejstabilnější pojišťovnou na světě. Nabízíme kompletní balíčky pojištění do zahraničí, které zahrnují léčebné výlohy, úrazové pojištění, pojištění zavazadel, pojištění odpovědnosti za škodu, doplňkové asistenční služby a pojištění storno poplatků. Zakoupit si ale také samozřejmě můžete pouze jednu službu.

Navíc budete mít k dispozici nonstop asistenční službu v českém jazyce, která vám pomůže v případě jakýchkoli potíží.

Letíte na dovolenou a na letišti vám ztratí kufr? S naším pojištěním vám pomůžeme zajistit odškodné, a vy se nemusíte o nic starat. Kompenzaci můžete dostat také v případě zpožděného letu a zpožděných zavazadel. Pojištění kryje také náklady potřebné k zakoupení nejnutnějších potřeb při čekání na vaše zavazadla.

Nezapomeňte si také sjednat pojištění storno poplatků. Může se stát, že vám onemocní děti, zlomíte si nohu, zmeškáte svůj let kvůli dopravní zácpě nebo dostanete nečekanou výpověď v práci, a máte po dovolené. Zrušení smluveného pobytu, letenky nebo ubytování bývá spojováno s vysokými storno poplatky. Toto cestovní připojištění vás ochrání před zbytečnou finanční ztrátou.

Pokud se chystáte na dovolenou na lodi, nebo jinou aktivní dovolenou zahrnující rizikové sporty, bude se vám hodit připojištění rizikových sportů a pojištění odpovědnosti za škodu.

Nenechejte věci náhodě a předejděte nechtěným výdajům díky sjednanému pojištění. Několik desítek korun vám může ušetřit statisícové náklady a spoustu času.

Pro sjednání cestovního pojištění nás neváhejte kontaktovat na office@umho.eu nebo +420 725 222 010. Rádi vám také poradíme osobně u nás na pobočce. Najdete nás na ÚAN Florenc, Pod Výtopnou 13/10, Praha 8.

Přečíst více článků